Cezaevlerindeki açlık grevleri

Cezaevlerindeki açlık grevleri -KOÜde basın açıklaması yaparak yürümek isteyen bir grup ile özel güvenlik görevlileri arasında çıkan arbedede, 8 güvenlik görevlisi yaralandı (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - Cezaevlerindeki açlık grevlerine ilişkin Kocaeli Üniversitesinde (KOÜ) basın açıklaması yaparak yürümek isteyen bir grup ile özel güvenlik görevlileri arasında çıkan arbedede 8 güvenlik görevlisi yaralandı.
     KOÜde cezaevlerindeki açlık grevlerine dikkat çekmek amacıyla yürüyüş yapmak isteyen bir grup öğrenci, sosyal tesisler önünde toplanarak bir süre slogan attı.
     Daha sonra Rektörlük Binasına yürümek isteyen grupla üniversitenin özel güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından yaşanan arbedede 8 güvenlik görevlisi taş ve sopalarla darbeleriyle çeşitli yerlerinden yaralandı.
     Göstericiler, olay yerine gelen Çevik Kuvvet ekiplerinin biber gazıyla müdahalesinin ardından dağılırken, ambulansla KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralı güvenlik görevlilerinin hastanede müşahede altına alındığı bildirildi.
    
     Muhabir: Şahin Oktay - Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Cezaevlerindeki açlık grevleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER