CHPden kayısı mitingi

CHPden kayısı mitingi -Kayısı fiyatlarının düşüklüğüne ve üreticilerin sorunlarına dikkati çekmek amacıyla yapılan mitingde yollara yaş kayısı saçıldı, kuru kayısılar ise yakıldı


MALATYA (A.A) - CHP Malatya İl Teşkilatının kayısı fiyatlarının düşüklüğüne ve üreticilerin sorunlarına dikkati çekmek amacıyla düzenlediği mitingde yollara yaş kayısı saçıldı, kuru kayısılar ise yakıldı
     Cumhuriyet Örnekköy girişindeki mitinge, CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da katıldı.
     Seçer, yaptığı konuşmada, nerede bir sorun varsa kendilerinin orada olduklarını söyledi. İktidar olmaları halinde kayısı üreticilerinin sorunlarının son bulacağını vaad eden Seçer, çünkü hakkın yanından olan bir parti olduklarını ifade etti.
     Veli Ağbaba ise kayısı üreticisinin sorunlarını Malatya milletvekili olarak yalnızca kendisinin dile getirdiğini ifade etti.
     Kayısı fiyatının düşük olduğunu, üreticinin işçi parasını bile ödeyemeyecek duruma geldiğini iddia eden Ağbaba, AK Parti Malatya milletvekilleri ve hükümetin üreticileri desteklemediğini öne sürdü.
     Ağbaba, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun, mitinge katılan kayısı üreticilerine gönderdiği mesajı da iletti.
     Konuşmaların ardından, yolun kenarına döktükleri kuru kayısıları ateşe veren vatandaşlar, yaş kayısıları da yola saçtılar.
     Bir süre Malatya-Doğanşehir yolunu trafiğe kapatan Ağbaba ve Sezer ile parti yöneticileri ve vatandaşlar, yoldan geçen araçları durdurarak sürücüler ve beraberindekilere paketlenmiş kayısıları ikram etti.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici / A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber CHPden kayısı mitingi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER