CHPli belediye meclis üyeleri disipline sevk

CHPli belediye meclis üyeleri disipline sevk edildi


ZONGULDAK (A.A) - Birinci derece yakınlarını Zonguldak Belediyesinde işe yerleştirdikleri iddia edilen 4 CHPli belediye meclis üyesinin partinin İl Disiplin Kuruluna sevk edildiği bildirildi.
     CHP Zonguldak İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, İl Başkanlığı Yönetim Kurulunca dün gerçekleştirilen toplantıda, Zonguldak Belediyesinde bazı kadrolara partinin belediye meclis üyelerinin yakınlarının işe yerleştirilmesi konusunun tartışıldığı belirtildi.
     Toplantıda alınan karar uyarınca, 4 belediye meclis üyesinin kesin ihraç gerektiren parti suçu işledikleri gerekçesiyle İl Disiplin Kuruluna sevkine karar verildiği anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Toplantıda ayrıca 8 belediye meclis üyemizin, uyarma cezası verilmesi istemiyle İl Disiplin Kuruluna sevkine karar verildi. Siyasi ve toplumsal etik değerler ile halkımızın yararlarını her şeyin önünde tutan partimiz, başta genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve genel merkezimiz olmak üzere milletvekilleri ve tüm örgütleriyle geçmişte olduğu gibi bugün de bu ideallerin ve etik değerlerin ödünsüz koruyucusu ve kararlı takipçisi olacaktır.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber CHPli belediye meclis üyeleri disipline sevk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER