CHPli milletvekilleri Vali vekili Keskini ziyaret

CHPli milletvekilleri Vali vekili Keskini ziyaret etti


NEVŞEHİR (A.A) - CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Prof. Dr. Hülya Güven ve İstanbul Milletvekili Sedef Küçük, Nevşehir Vali Vekili Mustafa Kemal Keskini ziyaret etti.
     Keskinin makamında gerçekleşen ziyarete, Güven ve Küçükün yanı sıra CHP Nevşehir İl Başkanı Ahmet Göktaş ve İl Sekreteri Tayfun Ceyhan katıldı.
     Ziyarette, milletvekilleri Kozaklı ilçesinden geldiklerini ifade ederek, Akpınar köyünde elektrik borcundan kaynaklanan su problemini Keskine ilettiler.
     Güven, Akpınar köyünde köye elektrik borcundan dolayı su verilemediğini, köyde yaşayan insanların durumlarının çok kötü olduğunu söyledi.
     2012 yılında Türkiyede susuzluk gibi bir sorunun var olmasının kabul edilebilir bir durum olmadığını ifade eden Güven, köylü kadınların kovalarla hayvanların su içtiği köy çeşmesinden içme suyu taşıdıklarına şahit olduklarını kaydetti.
     Vali vekili Keskin de, vekillerin taleplerini aldıktan sonra Kozaklı Kaymakamı Tolga Toğanı telefonla arayarak, Akpınar köyünde yaşanan sorun hakkında bilgi aldı.
     Köyün yaklaşık 200 bin lira elektrik borcu olduğu için su konusunda sıkıntı oluştuğunu öğrendiğini kaydeden Keskin, durumun mahkeme aşamasında olduğunu belirtti.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber CHPli milletvekilleri Vali vekili Keskini ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER