CHPli Özdemirden AK Partiye cevap

CHPli Özdemirden AK Partiye cevap


MERSİN (A.A) - Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Nuri Özdemir, Mersinin 3 dönemdir ehil ellerde olduğunu ve ehil ellerde yönetilmeye devam ettiğini iddia etti.
     Özdemir, yazılı açıklamasında, AK Partili yöneticilerinin yaptığı basın açıklamasında, Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcana karşı söyledikleri sözleri gerçeklerden uzak, halkı yanlış bilgilendirmeye dönük talihsiz açıklamalardır diye nitelendirdi.
     AK Partili yerel yöneticilerin özellikle Akdeniz Oyunları üzerinde durdukları açıklamasında Mersin Büyükşehir Belediyesini suçlayıcı söylemlerini anlayamadıklarını dile getiren Özdemir, şunları kaydetti:
     Büyükşehir Belediyesi, üzerine düşeni her alanda yapmıştır. Akdeniz Oyunları kapsamında organizasyon komitesine ait olan bazı sorumlulukların yerine getirilememiş olmasını Macit Özcana yıkıp, yapamadıklarınıza kılıf arıyorsanız çok yanılırsınız. Biz bu filmi daha önce de seyrettik. Mersine hiçbir şey yapamamış olmanızın sonucu geçen dönem devasa bilboardlarda çöpü de biz çözdük suyu da biz getirdik diyen yine siz değil miydiniz- Haksız bir takım ithamlarla, geçen dönem yaptığınız siyasetin aynısını şimdi de yapmaya çalışıyorsunuz. Ancak 3 dönemdir gerekli cevabı sandıkta alıyorsunuz. Anlaşılıyor ki, AKP basın açıklamalarında bir adayı ön plana çıkarmaya çalışıyor. Bu çok doğaldır. Ama bunun yolu aslı astarı bulunmayan şeylerle Büyükşehir Belediye Başkanına saldırmak değildir.
     Kafanızı kaldırın altyapıya bakın. Devasa yollara, bulvarlara bakın. Arıtmaya, kongre merkezine, Atatürk parkına, hayvan barınağına, 8,5 kilometrelik park çalışmasına, Deniz Park projesine, yeniden imar ve inşa edilen Mersine bakın. Ticaretiyle, lojistiğiyle, turizmiyle, limanıyla yeni bir kent kuruldu, kurulmaya devam ediyor. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan tarafından yapılan ve yapılacak olan hizmetleri her platformda AKPnin yetkilileri ile kamuoyu önünde tartışmaya hazırız. Ama siyasette dezonformasyon yöntemi etik değildir. Mersin üç dönemdir ehil ellerdedir ve ehil ellerde yönetilmeye devam etmektedir.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber CHPli Özdemirden AK Partiye cevap Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER