CHP, MHP ve Saadet ortak komisyon

CHP, MHP ve Saadet ortak komisyon kurdu -Üç partinin oluşturduğu komisyon, kaçak kömür ocaklarıyla ilgili rapor hazırlayacak


ZONGULDAK (A.A) - CHP, MHP ve Saadet Partisi Zonguldak merkez ilçe teşkilatları ortak komisyon kurdu. Üç partinin oluşturduğu komisyon, kaçak kömür ocaklarıyla ilgili rapor hazırlayacak.
     Üç partinin Zonguldak merkez ilçe başkanları konuyla ilgili, ortak basın toplantısı düzenledi.
     CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun, partisinin il binasında düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, geçtiğimiz günlerde gündeme gelen kaçak kömür ocaklarıyla ilgili sorunları dile getirmek için 3 partinin bir araya geldiğini söyledi.
     Kaçak ocakların geçmişten gelen bir sorun olduğunu ifade eden Coşkun, şöyle konuştu:
     Kaçak ocaklar Zonguldak adına kanayan bir yaradır. MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülayın attığı bir adımla bir araya geldik. Ortak payda komisyonu oluşturduk. Biz AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanın da aramızda olmasını isterdik. Ama maalesef bu oluşuma katkı vermediler. Biz buradan çıkan sonucu bir rapor haline getirip gereken mercilere ileteceğiz. Bu bir ilk adımdı ve inşallah bundan sonra böyle sancılı durumlarda ortak paydada bir araya gelip çözüm noktaları arayacağız. Mesele Saadet, MHP, CHP olarak ne yapabilirizdir. Önemli olan iyi niyet ve hizmettir.
     Saadet Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Zonguldakın yıllara dağılmış bir sorunuyla ilgili çözüm aramak için ilk adımı attıklarını belirterek, Bu toplantının geçmişte bir örneği oldu. Son 10-15 yıldan beri yapılamayan ve Zonguldaktaki siyasetçilerin bir araya gelememe hastalığını yıkma adına bir adım olmasını temenni ediyorum. İlimizin sorunlarının çözümü noktasında güzel bir adım olacağına inanıyorum diye konuştu.
     MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay da Zonguldak için çalıştıklarını vurgulayarak, Siz de eğer taşın altına elinizi koyacaksanız buyurun birlikte koyalım. İnşallah bu sorunları çözümü için atacağımız adımlar konunun başlangıcı olur ve inşallah bundan sonraki sorunlara da böyle bir lobi oluşturarak bütün konuları çözmeye vakıf oluruz. Biz bundan siyasi bir rant elde etmeyi değil Zonguldak adına bir kazanım elde etmeyi düşünüyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber CHP, MHP ve Saadet ortak komisyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER