CHP Anamur İlçe Kongresindeki gerginlik

CHP Anamur İlçe Kongresindeki gerginlik -Kongrede Satılık değiliz be güzelim pankartını açan gençler: Delegeye baskı yapılmaması için o pankartı açtık


MERSİN (A.A) - CHP Anamur İlçe Kongresinde arbedeye neden olan Satılık değiliz be güzelim pankartını açan gençler, bunu delegeye baskı yapılmaması için yaptıklarını bildirdiler.
     CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile CHP Mersin milletvekilleri Aytuğ Atıcı ve Ali Rıza Öztürkün de katıldığı Anamur İlçe Kongresindeki pankartı açan Murat Toy, Aziz Bulut, Degay Şimşek ve Ali Toy, bu eylemle demokratik tepkilerini dile getirdiklerini söylediler.
     Delegelere baskı yapılmasını istemedikleri ve kongre sürecinde CHPye yakışmayan bazı davranışlara tepki göstermek amacıyla bu yolu seçtiklerini ifade eden gençler, Amacımız kongreyi karıştırmak değildi. Ayrıca kongreyi kazanan CHP İlçe Başkanı Nevin Özele karşı olduğumuz yönünde söylemler var. Böyle bir şey kesinlikle söz konusu olamaz. Özele herhangi bir tepkimiz yoktu diye konuştular.
     Pankartın altında yazan BA harflerine de açıklık getiren gençler, Herkes BA harflerinin ne anlama geldiğini soruyor. Ancak bunun bir anlamı yok. Pankartı ayakkabı boyası ile yazdık. Alt kısma Bahçe Mahallesi Delegeleri yazacaktık, fakat boya bitince BA harflerinde kaldık dediler.
     Anamurda mevcut CHPnin ilçe başkanı Gökçin Yalçın ile Dr. Nevin Özelin aday olduğu 6 Mayıstaki kongrenin yapılacağı salonda, bir grup partilinin Satılık değiliz be güzelim yazan pankart açması üzerine, salonda gerginlik yaşanmıştı.
     (TÜN-VEG-ZHL)
<< Önceki Haber CHP Anamur İlçe Kongresindeki gerginlik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER