CHP Beşikdüzü İlçe Başkanı Sezgin:

CHP Beşikdüzü İlçe Başkanı Sezgin: Mükerrer üye durumuna düşürülmüş olan İl başkanı, il yöneticileri ve ilkelerine sıkı sıkıya bağlı partililerimizde dahil olmak üzere birçok üyemiz suç duyurusunda bulunmak için çalışmalar başlatm


TRABZON (A.A) - CHP Beşikdüzü İlçe Başkanı Cemal Sezgin, Mükerrer üye durumuna düşürülmüş olan İl başkanı, il yöneticileri ve ilkelerine sıkı sıkıya bağlı partililerimizde dahil olmak üzere birçok üyemiz suç duyurusunda bulunmak için çalışmalar başlatmışlardır dedi.
     Sezgin, partisinin ilçe binasında düzenlediği basın toplantısında, Yargıtaydan gelen inceleme yazısı sonrasında 26 üyelerinin üyeliğinin düşürüldüğünü belirterek, Halbuki bu üyelerimiz Beşikdüzü ilçe örgütümüze üyelik başvurusunda bulunmuşlar, kimlik fotokopilerini, fotoğraflarını vermişler, üyelik başvurularını imzalamışlar ve alındı belgelerini alarak 3 ay sonra asil üyeliğe kabul edilmişlerdir diye konuştu.
     Bu üyelerin kendi iradeleri olmadan AK Parti Beşikdüzü İlçe Teşkilatınca da üye yazıldığını öne süren Sezgin, Aynı saygısızlık il ve ülke genelinde de yaşanmıştır. Trabzonda 735 üyemiz haberleri olmaksızın üye yapıldıkları için Siyasi Partiler Yasasına göre iki partiye de üye yapıldıklarından üyelikleri düşürülmüştür ifadelerini kullandı.
     Sezgin, AK Partiyi eleştirerek, Mükerrer üye durumuna düşürülmüş olan İl başkanı, il yöneticileri ve ilkelerine sıkı sıkıya bağlı partililerimizde dahil olmak üzere birçok üyemiz suç duyurusunda bulunmak için çalışmalar başlatmışlardır dedi.
    
     Muhabir: Muhammet Taş
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber CHP Beşikdüzü İlçe Başkanı Sezgin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER