CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Demirci:

CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Demirci: -Kentsel Dönüşüm Projesi hakkındaki bilgilendirmeler vatandaşları tatmin etmiyor


BİLECİK (A.A) - CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Mühiddin Demirci, Kentsel Dönüşüm Projesi hakkındaki bilgilendirmelerin vatandaşları tatmin etmediğini bildirdi.
     Demirci, yaptığı yazılı açıklamada, proje hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldığını, ancak insanların akıllarında çeşitli sorular olduğunu belirtti.
     Mahallelerdeki anketlerde usulsüzlükler bulunduğunu iddia eden Demirci, şunları kaydetti:
     Kentsel dönüşümü herkes istiyor. Ancak Kentsel Dönüşüm Projesi hakkındaki bilgilendirmeler vatandaşları tatmin etmiyor. Kentsel dönüşümün mahalle halkına faydası yoksa biz orada yokuz. Aldığımız duyumlara göre, siyasilerin bu işe karışmamaları yönünde baskı yapılıyormuş. Siyasi partiler de halka hizmet etmek için vardır. Bu ve buna benzer sorunlarla siyasiler ilgilenmeyecekse kim ilgilenecek- Ankette kabul etmeyebilirsiniz diye bir soru dahi yok. Aslında bu tip anketlerin geçerli ve adil olması için noter huzurunda yapılması daha uygun olmaz mıydı-
     Demirci, mahalle halkının yararına olmayan hiçbir projede olmayacaklarını ve bu konuda her zaman haksızlığa uğrayıp mağdur olanların yanında yer alacaklarını duyurdu.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Demirci: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER