CHP Çanakkale Milletvekili Sarıbaş:

CHP Çanakkale Milletvekili Sarıbaş: -Çanakkale halkı, devlet yatırımlarında da barajlar konusunda da gerekli yatırımı almamıştır


ÇANAKKALE (A.A) - CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, Çanakkale halkı, devlet yatırımlarında da barajlar konusunda da gerekli yatırımı almamıştır dedi.
     Sarıbaş, Lapsekide, CHP İlçe Başkanı Necdet Turgay ve parti yöneticileri ile kent merkezindeki kahvehaneleri gezdi, sohbet ettiği vatandaşların sorunlarını dinledi.
     Sarıbaş, Esnaflar Lokalinde yaptığı açıklamada, Çanakkalenin hizmetlerden nasibini alamadığını savundu.
     2012 bütçe görüşmelerinin ardından CHP milletvekilleri olarak Türkiyenin her yerini geziyoruz diyen Sarıbaş, Çanakkaledeki seçmenlerimizi de birebir onları yerlerinde ziyaret ederek, sorunlarını dinliyoruz ifadesini kullandı.
     Bu bağlamda Lapseki İlçesine geldiğini belirten Sarıbaş, Kurdele kesmekle baraj bitmez. Çanakkalede daha barajlarımız bitmedi, vatandaşımız daha sulama kanallarını kullanamıyor. Çanakkalede DSİnin yatırımları çok geri kalmıştır. Çanakkale halkı, devlet yatırımlarında da barajlar konusunda da gerekli yatırımı almamıştır diye konuştu.
     Çanakkalede birçok bölge müdürlüğünün kapatıldığını, bunlardan birinin de orman bölge müdürlüğü olduğunu kaydeden Sarıbaş, Halbuki Türkiyenin yüzde 55 ile en çok ormanı olan bölge Çanakkaledir. Buna rağmen orman bölge müdürlüğü kapatılmıştır dedi.
    
     Muhabir: Ercan Özçetin / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber CHP Çanakkale Milletvekili Sarıbaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER