CHP Edirne İl Başkanlığınca kuruluş balosu

CHP Edirne İl Başkanlığınca kuruluş balosu düzenlendi


EDİRNE (A.A) - CHP Edirne İl Başkanlığınca kuruluş balosu düzenlendi.
     Bir restoranda düzenlenen baloda konuşan CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Kutsiye Benan Baykal, Edirne teşkilatıyla çalışmak için görevlendirildiğini belirtti.
     Seçimlere en iyi şekilde hazırlanacaklarını ifade eden Baykal, Önümüzdeki yerel seçim bir ölüm kalım meselesi benim için. Ardından genel seçime hazırlık için tüm gücümüzle çalışmamız gerekiyor diye konuştu.
     Edirne Milletvekili Recep Gürkan da Atatürkün Kurtuluş Savaşıyla bir ulusun emperyalistlere karşı koyarak devlet haline getirileceğini bütün dünyaya gösterdiğini söyledi.
     CHP ve Türkiye Cumhuriyetinin birbirinden ayrı düşünülemeyeceğini ifade eden Gürkan, Ne CHPyi Türkiye Cumhuriyetinden ayrı düşünebilirsiniz ne de Türkiye Cumhuriyetini CHP olmaksızın düşünebilirsiniz. Bu ikisi et ve tırnak gibidir şeklinde konuştu.
     Milletvekili Kemal Değirmendereli ise iktidar partisinin sembol kentler olan Edirne ve İzmirin belediyelerini almak için büyük mücadele vereceğini ama CHPlilerin buna hiçbir şekilde izin vermeyeceğini anlattı.
     Baloya milletvekilleri Baykal, Gürkan ve Değirmendereli, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, İl Başkanı Teoman Özdöl, belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldı.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Hakan Şahin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber CHP Edirne İl Başkanlığınca kuruluş balosu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER