CHP Eskişehir Milletvekili Batum:

CHP Eskişehir Milletvekili Batum: -Biz terörün ciddi insanlarla, ciddi politikalarla çözüleceğine inanıyoruz (Fotoğraflı - Görüntülü)


EDİRNE (A.A) - CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, Biz terörün ciddi insanlarla, ciddi politikalarla çözüleceğine inanıyoruz dedi.
     Batum, partisinin il başkanlığında yaptığı açıklamada, terör örgütüyle yapıldığı iddia edilen görüşmelerin Anayasaya bağlı olmasına karşı olduklarını söyledi.
     Terör örgütüyle anayasa konuşulur mu, terör örgütüyle hiç hukuksal, ekonomik, sosyal reformlar konuşulur mu- diyen Batum, terör gibi ciddi konuların gayrı ciddi insanlarla çözülemeyeceğini öne sürdü.
     CHPnin terörün sona ermesini istemediği şeklinde çıkarımlar yapılmasının yanlış olduğunu belirten Batum, şunları kaydetti:
     Biz terörün ciddi insanlarla, ciddi politikalarla çözüleceğine inanıyoruz. Bunun için de Ayla Akat gibi, Ahmet Türk gibi siyasetçiler, her ne kadar siyasetlerine katılmıyorsak da gidip konuşabilirler. Ama devlet, Başbakan ve Başbakanın görevlendirdiği gayri ciddi adamlar bunu çözemezler diyoruz. Böyle bir şey, anayasal reformlarla terör örgütüyle dünyanın hiçbir yerinde çözülmemiştir.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber CHP Eskişehir Milletvekili Batum: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER