CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Dinçer:

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Dinçer: -19 Mayısı Karadenizde ve Samsunda kutlayacağız


EDİRNE (A.A) - CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Barbaros Dinçer, 19 Mayısı tüm engellemelere, tüm zorlamalara rağmen bizler, gençlik örgütleri ile bir bütün halinde çalışarak Karadenizde ve Samsunda kutlayacağız dedi.
     Dinçer, partisinin Keşan ilçe teşkilatında yaptığı basın toplantısında, ülkenin zor günlerden geçtiğini ve gençlik örgütü olarak ülkenin gidişatına yönelik ciddi eylemsellikler içinde bulunacaklarını belirtti.
     Şanına şerefine yakışır bir 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlayacaklarını vurgulayan Dinçer, şunları kaydetti:
     AKP Hükümetinin baskıcı politikalarına karşı olarak 19 Mayısı tüm engellemelere, tüm zorlamalara rağmen, bizler gençlik örgütleri ile bir bütün halinde çalışarak Karadenizde ve Samsunda kutlayacağız. 19 Mayısta, Samsunda bir gençlik mitingi düzenleyeceğiz.
     Ülkemiz gençliğinin yurttaşlarımızın alternatifsiz olmadığını CHPnin gençliğinin örgütlerimizin her zaman bir alternatif olduğunu göstereceğiz. Bu mücadeleyi yaparken tüm genç arkadaşlarımız omuz omuza olacak. Bununla beraber örgütlerimizin, kadın kollarımızın, kadın örgütlerimizdeki emekçi kadınlarımızın da katkılarını bekliyor olacağız.
     (UY-RC-DEL)
<< Önceki Haber CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Dinçer: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER