CHP Genel Başkan Yardımcıları Tekin ve

CHP Genel Başkan Yardımcıları Tekin ve Oran Gaziantepte -Oran: Hedefimiz, Gaziantepte hem genelde hem de yerelde iktidar olmak


GAZİANTEP (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Hedefimiz, Gaziantepte hem genelde hem de yerelde iktidar olmak dedi.
     CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ve Umut Oran, CHP İlçe Başkanlığının açılışı için geldikleri Oğuzeli ilçesinde, esnafı ziyaret etti.
     Esnaf ziyaretinin ardından Oran ve Tekin, CHP Oğuzeli İlçe Teşkilatının açılış törenine katıldı.
     CHP Genel Başkan Yardımcısı Oran, açılışta yaptığı konuşmada, parti olarak Gaziantepe ayrı bir önem verdiklerini söyledi.
     Partilerinin Oğuzeli, Nizip ve Şahinbey ilçe hizmet binalarının açılışı için Gaziantepe geldiklerini belirten Oran, şöyle konuştu:
     Hedefimiz, Gaziantepte hem genelde hem de yerelde iktidar olmak. Başbakan Gaziantepe geldiğinde Adalet ve Kalkınma Partisinin oyunu açıklamış, yüzde 54 diye. Ben Oğuzelinden Başbakana sesleniyorum; sen yüzde 54ü ancak rüyanda görürsün. Bakın anketlerde çok farklı rakamlar gösteriliyor. Adalet ve Kalkınma Partisinin oyu şu anda yüzde 40ların altında. Adalet ve Kalkınma Partisi şu anda paramparça, tuz buz olmuş durumda. Adalet ve Kalkınma Partisinin milletvekilleri artık kral çıplak diyor. Adalet ve Kalkınma Partisinin içinde yeni parti kurma çalışmaları var.
     Gaziantepin kendileri için, Güneydoğu için ve Türkiye için önemli olduğuna dikkati çeken Oran, Oğuzelinde, Nizipte ve Şahinbeyde yeni binalar açtıklarını belirterek, Yeni binalar yeni dönem demek ve bizi iktidara götürecek olan yeni bir yol demek diye konuştu.
     Gürsel Tekin de, 3 Y ile gelen hükümeti 3Z ile göndereceklerini ifade etti.
     Şimdi geldikleri şey zam, zulüm ve zindan. Maalesef AKPnin son şeyi bu diyen Tekin, seçimlerde Oğuzelini ve Gaziantepi alacaklarını savundu.
     AK Partinin yaptığı kamuoyu yoklamalarında 3 ilin çıktığını öne süren Tekin, Biri Adana, biri Hatay, biri de Gazianteptir. Umut ediyorum ki biz yanlış yapmazsak önümüzdeki süreçte Gaziantep Büyükşehir Belediyesini de ilçe belediyelerini de sosyal demokratlar, Cumhuriyet Halk Partililer yönetecektir ifadelerini kullandı.
     Konuşmaların ardından CHP Oğuzeli İlçe binası hizmete açıldı.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Veli Gürgah
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcıları Tekin ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER