CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin: -Ulusal ve dini bayramlar bizim vazgeçilmez değerlerimizdir. Biz dini bayramlarımızın da, ulusal bayramlarımızın da halkın katılımı ve coşkusu ile kutlanmasını istiyoruz


DENİZLİ (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Ulusal ve dini bayramlar bizim vazgeçilmez değerlerimizdir. Biz dini bayramlarımızın da, ulusal bayramlarımızın da halkın katılımı ve coşkusu ile kutlanmasını istiyoruz dedi.
     Keskin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün partisinin Acıpayam ilçe başkanlığınca düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmanın yanlış anlaşıldığını belirtti.
     Dini bayramlarla ilgili sözleriyle kasdettiği şeyin farklı anlaşıldığını dile getiren Keskin, Ulusal ve dini bayramlar bizim vazgeçilmez değerlerimizdir. Biz dini bayramlarımızın da, ulusal bayramlarımızın da halkın katılımı ve coşkusu ile kutlanmasını istiyoruz. Tarikat ve cemaatlere her türlü etkinliklerinde kolaylık sağlanırken en büyük bayramımız olan Cumhuriyetin kutlanmasına siyasi iktidar tarafından yasak getirilmesi düşündürücü ve acı bir gelişmedir diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Ramazan Ercan
     Yayıncı:Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER