CHP Genel başkan Yardımcısı Tekin Bandırmada

CHP Genel başkan Yardımcısı Tekin Bandırmada Kesinlikle gençlerin, hele hele üniversiteli gençlerin siyaset dışında kalması doğrusu Türkiye için büyük bir talihsizliktir


BALIKESİR (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Kesinlikle gençlerin, hele hele üniversiteli gençlerin siyaset dışında kalması doğrusu Türkiye için büyük bir talihsizliktir dedi.
     Gürsel Tekin Belediye ziyaretinin ardından, Bandırma esnafının sorunlarını dinledi.
     Barış Manço Kültür Merkezinde yapılan programda konuşan Tekin, Bugün eğer siyasette kalite yoksa ne yazık ki gençlerin olmadığından kaynaklanır. Bugün siyasette kalite yoksa kadınların olmadığından kaynaklanır. Kesinlikle gençlerin, hele hele üniversiteli gençlerin siyaset dışında kalması doğrusu Türkiye için büyük bir talihsizliktir dedi.
     Türkiyede çok ciddi sorunların olduğuna işaret eden Tekin, şöyle devam etti:
     İşsizlik nedeniyle sadece 2012 yılında 753 tane hayatına son vermiş insanlarla karşı karşıyayız. Kolay değildir. Hiçbir insan bir gece yarısı karar alarak bedenine son vermez. Din ve vicdanen kabul edilebilir bir şey değildir. 753 tane insanımız niçin intihar etti. Neden- Hiç kimse ilgilenmedi. Cumhuriyet Halk Partisi olarak uzun süredir çaba sarf ediyoruz. Bu konuda uzman arkadaşlarımızla bir çalışma yapıyoruz. Öteki Türkiyenin fotoğrafını çıkarmaya çalışıyoruz. Öteki Türkiyenin fotoğrafını çıkarırken bu tür acı manzaralarla da karşı karşıya kaldık. Anneler babalar bütün imkanlarını seferber eder çocuklar okusun diye. Sadece atama bekleyen 36 tane kardeşimiz ne yazık ki hayatına son vermiş. Hepimizi çocukları onlar hepimizi vicdanının kanaması gerekiyor.
     CHP Balıkesir Milletvekilleri Namık Havutça ve Haluk Ahmet Gümüş, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Başkan Yardımcıları Dursun Mirza, Ozan Onur, CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk ve İlçe Başkanı Metin Ok, Tekinin konuşmasının ardından CHP Bandırma Gençlik Kollarına üye olan 154 gence rozet taktı.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Burak Akay
     Yayıncı: Osman Kurt
<< Önceki Haber CHP Genel başkan Yardımcısı Tekin Bandırmada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER