CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan: Terör örgütünün şehre inip, yol keserek kimlik sorduğu, polisin ve güvenlik yetkililerin yapacağı görevi yaptığı bir ülke haline geldik


AYDIN (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Türkiyede ciddi bir güvenlik sorunu yaşandığını ileri sürerek, Terör örgütünün şehre inip, yol keserek kimlik sorduğu, polisin ve güvenlik yetkililerin yapacağı görevi yaptığı bir ülke haline geldik dedi.
     Tezcan, partisinin Germencik ilçesi teşkilatında Belediye Parkında düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.
     Bayramlaşmanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Tezcan, Türkiyenin ekonomik anlamda ciddi sıkıntılara doğru sürüklendiğini ve uygulanan ekonomik politikalar sonucunda insanların sosyal desteklerle, yardım paketleriyle ayakta durabilir hale geldiğini öne sürdü.
     Tezcan, ekonomik sorunların yanı sıra Türkiyenin ciddi bir güvenlik sorunu içinde bulunduğunu iddia ederek, şu görüşleri dile getirdi:
     Terör örgütünün şehre inip, yol keserek kimlik sorduğu, polisin ve güvenlik yetkililerin yapacağı görevi yaptığı bir ülke haline geldik. Bu da Türkiyenin Ortadoğu ve Suriye konusunda yanlış politika izlediğinin bir göstergesidir. Halk artık bunlardan rahatsız.
    
     Muhabir: Necip Uyanık / Suat Deniz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: J.Jale Durgun
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER