CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan: -Daha önce Balkanlarda oynanan bir oyunun yenisi sınır bölgemizde, gözümüzün önünde oynanıyor. Türkiye aktif aktörü olarak bu yangının içine çekilmeye çalışılıyor


AYDIN (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Daha önce Balkanlarda oynanan bir oyunun yenisi sınır bölgesinde, gözümüzün önünde oynanıyor. Türkiye aktif aktörü olarak bu yangının içine çekilmeye çalışılıyor dedi.
     Tezcan, partisinin Didim ilçe örgütünü ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, Türkiyenin dış politika ve terör konusunda kötü bir noktada bulunduğunu ileri sürdü.
     Türkiyenin Ortadoğuda emperyalizmin emir eri, jandarması ve taşeronu durumuna düştüğünü iddia eden Tezcan, şunları söyledi:
     Türkiye, emperyalistlerin istediği bir savaşa, bölgede halkların yararına olmayan, halkları birbiri ile çatıştıracak, etnik köken, inanç ekseninde birbirine kırdıracak, kan gölü içinde masum insanların hayatını kaybedeceği bir oyunun içine çekiliyor. Daha önce Balkanlarda oynanan bir oyunun yenisi, sınır bölgemizde gözümüzün önünde oynanıyor. Türkiye aktif aktörü olarak bu yangının içine çekilmeye çalışılıyor.
     Tezcan, AK Partinin iç ve dış politikada hesap edemediği kadar bir gerileme yaşadığını öne sürerek, yapılacak seçimlerde iktidar partisinin oy kaybedeceğini ve ilk genel seçimde CHPnin iktidar olacağını iddia etti.
    
     Muhabir: Bahri Aşık / Suat Deniz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER