CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu temel atmak

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu temel atmak için Aliağaya gelecek


İZMİR (A.A) - Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, yapı ömrünü tamamladığı için yıktıkları belediye düğün salonunun yerine inşa edecekleri çok amaçlı sosyal kompleksin temelini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun atacağını bildirdi.
     Oğuz, yaptığı yazılı açıklamada, yapımına başlanan çok amaçlı sosyal komleksin temelini kasım ayı başında atmayı düşündüklerini, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun temel atmak için Aliağaya gelmeyi programına aldığını belirtti.
     Turgut Oğuz, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     Bahriye Üçok Rekreasyon Alanında yer alan kompleksin inşası için ihale sürecinin tamamlanmasıyla birlikte yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Çevrede güvenlik önlemlerini ve gerekli tedbirleri alan yüklenici firma inşaata başladı. Toplam 4 bin 630 metrekare kullanım alanı olacak tesisin içinde bin 500 kişilik düğün salonunun yanı sıra, 200 kişilik 3D sinema salonu, restoran, teras cafe, bowling ve oyun salonu ile çocuk oyun alanı yer alacak. Kompleks bir yılda tamamlanarak hizmete açılacak.
     Oğuz, tesisin temelini atmak üzere CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlunun kesin geleceğini bildirdiğini ancak geleceği tarihin netlik kazanmadığını kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu temel atmak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER