CHP İl Başkanı Gölet:

CHP İl Başkanı Gölet: -AKP milletvekilleri yaptıkları her toplantıda, yürüttükleri çalışmalar ve güncel konularda halkı aydınlatmak ve bilgilendirmek yerine Cumhuriyet Halk Partisini hedef almaktadırlar


ESKİŞEHİR (A.A) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Erman Gölet, AKP milletvekilleri yaptıkları her toplantıda, yürüttükleri çalışmalar ve güncel konularda halkı aydınlatmak ve bilgilendirmek yerine Cumhuriyet Halk Partisini hedef almaktadırlar. Biz bu durumdan rahatsız değiliz çünkü AKP milletvekillerinin halka anlatacak bir şeyleri olmadığı için CHPyi hedef alarak gündem oluşturduklarını düşünüyoruz ifadelerini kullandı.
     Gölet, yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:
     CHPnin anlayışında barış, hoşgörü ve demokrasi vardır. AKPde ise herkesin kendilerine boyun eğmesini, biat etmesini istedikleri bir anlayış hakimdir. Acaba CHPyi hedef alan söylemlerin temelinde bir panik mi var- Çünkü CHP ve CHPli belediyeler durmaksızın çalışıyor. Halk için, halkın yaşamını kolaylaştırmak için çalışıyor ve halk bu hizmetleri görüyor. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz diyor ve değerlendirmeyi aydın, çağdaş ve her zaman sağduyusu ile hareket eden Eskişehir halkına bırakıyoruz.
    
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber CHP İl Başkanı Gölet: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER