CHP İl Başkanı Sadık Atila:

CHP İl Başkanı Sadık Atila: -Ramazan dolayısıyla CHP olarak iaşe paketleri dağıttık


KAYSERİ (A.A) - CHP Kayseri İl Başkanı Sadık Atila, ramazan ayı dolayısıyla CHP olarak yardıma muhtaç ailelere iaşe paketleri dağıttıklarını söyledi.
     Atila, yaptığı basın açıklamasında, CHP il başkanlığının bir aylık faaliyet raporunu partililere sunduklarını belirterek şunları kaydetti:
     Ramazan ayı dolayısıyla CHP il başkanlığı olarak yardıma muhtaç ailelere iaşe paketleri dağıtmaya devam ediyoruz. İlçe ve köy gezilerimiz sırasında ziyaret ettiğimiz çiftçiler, mazot, gübre gibi girdilerin pahalı olmasından yakınıyorlar. Bu girdilerdeki fiyat artışı çiftçileri daha da fakirleştirdi. Ayrıca yem ve saman fiyatları artışıyla hayvancılık yapılamaz hale geldi.
     Ülkemizin çok önemli bir dönemden geçtiğini vurgulayan Atilla, Suriyede ve Orta Doğuda yaşananları üzülerek izlediklerini belirterek, iktidar partisinin yanlış politikalar yürüttüğünü ifade etti.
     Ayrıca ülkemizin sıcak gündeminin terör olayları olduğunu belirten Atila, Son günlerde yaşanan ülkemizin birlik ve bütünlüğüne yönelik terörist saldırılar hükümetin terörle mücadelesini yeniden gözden geçirmesi gerektiğini göstermiştir. Buradan şehitlerimize rahmet ailelerine de baş sağlığı diliyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Demircioğlu
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber CHP İl Başkanı Sadık Atila: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER