CHP İl Başkanlığı Örgüt Buluşma Kaynaşma

CHP İl Başkanlığı Örgüt Buluşma Kaynaşma etkinliği -İl Başkanı Kök: Buluşmamızın bir omuz omuza çalışmanın, seçimin startı olarak görülmesini istiyorum


ANTALYA (A.A) - CHP İl Başkanlığınca Örgüt Buluşma Kaynaşma etkinliği düzenledi.
     Kentteki bir otelde düzenlenen etkinliğe milletvekilleri, belediye başkanları, partinin il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile son genel seçimlerde CHPden milletvekili aday adayı olan kişiler ve partililer katıldı.
     CHP İl Başkanı Devrim Kök, burada yaptığı konuşmada, seçimler öncesinde seçim sathında ve seçimler sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi adına verdikleri mücadeleler ve yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti.
     Önümüzdeki yerel seçimler, Cumhurbaşkanlığı ve hemen sonrasındaki genel seçimlerin kritik önemi olduğunu, bu üç seçime de CHP damgasının vurulmasının şart olduğunu ifade eden Kök, Antalya ve CHP Antalya örgütleri, Türkiyedeki siyasi gelişmelere yön veren bir kent ve örgüttür. Bu nedenle Antalyalılara ve Antalyalı Cumhuriyet Halk Partililere daha farklı bir görev düşmektedir. Sosyal demokrat kimliğe sahip hiç kimsenin bir köşeye çekilme lüksü bulunmamaktadır. Dolayısıyla bu buluşmamızın bir omuz omuza çalışmanın, seçimin startı olarak görülmesini istiyorum dedi.
     Önümüzdeki günlerde genel başkanlarının Antalyada olacağını, genel başkanlarını uğurladıktan sonra yine bir araya gelmeyi, neler yapacaklarını ele almayı ve birlikte sahada olmayı planladıklarını kaydeden Kök, şöyle konuştu:
     Antalyada parti örgütleri çok güzel uyum yakaladı. Anketler gösteriyor ki, bizler de kendi gözlerimizle görüyoruz, genel siyasette de yerelde de çok iyi bir rüzgar yakaladık. Antalyada çok çok iyi gidiyoruz. Bugün görünen mevcut belediyelerimizi yeniden almakla beraber, Büyükşehiri, yeni yasaya rağmen farkı daha da açarak kazanıyoruz. Alanyada iddiamız var diyoruz. Kepezi alacağız diyoruz. Bunları siyaseten söylemiyoruz, rakamlar bize bunu işaret ettiği için böyle konuşuyoruz.
     Kök, seçimlerde adayların nasıl belirleneceğine ilişkin, İl kongresinde ne söyledimse bugün de arkasındayım. Şunun adamı, amcası, dayısı, yakını dönemi sona erdi. Artık adaylar hakla karşılığı olan, örgütün ve partililerin onay verdiği kişilerden oluşacak. Mevcut belediye başkanlarımız başarılı bulunuyorsa onlarla devam edeceğiz. Ancak onların dışında kalan yerlerde anketler yapacak, halka soracağız dedi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber CHP İl Başkanlığı Örgüt Buluşma Kaynaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER