CHP Isparta İl Başkanı Şenol:

CHP Isparta İl Başkanı Şenol: -Isparta-Antalya kara yolunun duble yol haline getirilmesi için birlikte hareket etmeye devam edeceğiz


ISPARTA (A.A) - CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, Isparta-Antalya kara yolunun duble yol haline getirilmesi için tüm sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerle birlikte hareket etmeye devam edeceklerini bildirdi.
     Şenol, Isparta-Antalya kara yolunun çift yol haline dönüştürülmemesine tepki amacıyla düzenlenen etkinliklere destek veren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydını ziyaret etti. Belediye çalışmalarında Başkan Günaydın ile daima diyalog halinde olduklarını ifade eden Şenol, Günaydının Ispartaya yapılması gereken yatırımların da takipçisi olduğunu bildirdi.
     Bu doğrultuda Günaydına teşekkür eden Şenol, Ispartalılar, Isparta-Antalya kara yolunun duble yol haline getirilmesi için birlikte hareket etmeye devam edeceğiz dedi.
     Ispartaya hizmet noktasında CHP yönetimi ile uyum içinde çalıştıklarını dile getiren Günaydın da hizmetin siyasetin önüne geçtiğini belirtti. Günaydın, bu anlayış ile Ispartanın ve Ispartalıların kazanacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber CHP Isparta İl Başkanı Şenol: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER