CHP İzmir İl Başkanlığında bayramlaşma

CHP İzmir İl Başkanlığında bayramlaşma -İzmir Milletvekili Susam: Bu haftayı bayram olarak kutlayacağız. (Cumhuriyet Bayramı) İzmirde de Ankarada da tüm Türkiyede alanlarda olacağız


İZMİR (A.A) - CHP İzmir Milletvekili Ali Susam, Bu haftayı bayram olarak kutlayacağız. Kurban Bayramından sonra Cumhuriyet Bayramını kutlayacağız. İzmirde de Ankarada da tüm Türkiyede alanlarda olacağız dedi.
     CHP İzmir İl Başkanlığı, Kültürpark İzmir Sanat Merkezinde bayramlaşma töreni düzenledi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlunun katılmadığı törene, CHP İzmir milletvekilleri, CHP İl Başkanı Ali Engin, il yönetim kurulu üyeleri, bazı ilçe belediye başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri ile partililer katıldı.
     Törende konuşan Susam, Kurban Bayramını ve Cumhuriyeti birlikte yaşayacağız. Bu haftayı bayram olarak kutlayacağız. Kurban Bayramından sonra Cumhuriyet Bayramını kutlayacağız. İzmirde de Ankarada da tüm Türkiyede alanlarda olacağız diye konuştu.
     İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sırrı Aydoğan ise şehir merkezlerindeki yeşil alanların satıldığını iddia ederek, İzmirde yeşil alanlar satılıyor. AK Partinin İzmir için açıkladığı 35 projenin hepsi yalandır. Bakanlıklar bize sormadan imar planları yapıyorlar dedi.
    
     Muhabir: Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber CHP İzmir İl Başkanlığında bayramlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER