CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan:

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan: Bizim çalışmamız içerisinde özellikle kadın örgütünde sevgiyi, umudu, inancı ve güveni örgütlemek gibi bir iddiamız var


ARTVİN (A.A) - CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Bizim çalışmamız içerisinde özellikle kadın örgütünde, sevgiyi, umudu, inancı ve güveni örgütlemek gibi bir iddiamız var dedi.
     Yedi Ayda, Yedi Bölgede CHP Kadınları Anadolu Yollarında çalışması kapsamında CHP Merkez Yürütme Kurulu üyeleriyle Artvine gelen Dokuzcan, Artvin Belediye Başkanı Emin Özgünü makamında ziyaret etti.
     Dokuzcan, burada yaptığı konuşmada, Artvinde yapılanların ve yürütülmekte olan çalışmaların kendilerine moral verdiğini belirtti.
     Çalışmaları içerisinde özellikle kadın örgütünde sevgiyi, umudu, inancı ve güveni örgütlemek gibi bir iddiaları olduğunu ifade eden Dokuzcan, Bunu yapabilir miyiz diye her gittiğimiz yerde arkadaşlarımızla toplanıyor, konuşuyoruz ve bunun örgütte bir özlem olduğunu görüyoruz. Bu özlemi ve hasreti tetikleyecek insanlara ihtiyaç var. Bu yaklaşımı sizde de gördük. Bunu birçok yerde de gördük. Bu çok umut verici bir şey diye konuştu.
     Partide bir değişim olduğunu gördüklerini kaydeden Dokuzcan, İyi örgütlenebilirsek ve sevgiyi ön plana çıkarabilirsek partide bir değişim olur ve önümüzdeki süreçte, Ankaradaki merkezi yapının gelenekselleşmiş davranışlarından çıkarılması için güçlü bir örgüt oluşturulabilir. Kadın örgütü olarak bunu yapmaya çalışacağız. Çok olumluyuz, canlı, heyecanlı bir değişim var. Bu değişimin taşıyıcılığının bir parçasını da biz yapacağız. Biz kendimize güveniyoruz. Bu çalışma için de kadın örgütüne güveniyoruz dedi.
     Artvin Belediye Başkanı Özgün ise seçimlerin her zaman zor olduğunu belirterek, Emin Özgün olsun ya da olmasın, Cumhuriyet Halk Partisi Emin Özgünün yerine hangi adayı ile gelirse gelsin, başarılı olacaktır. Artvinde CHPnin 8 belediyesi var. Ben belediye başkanı olsam da olmasam da partimizin iktidar olması için elimizden geleni yapacağız diye konuştu.
     Özgün, ziyaret sonunda Dokuzcan ve beraberindekilere Artvine özgü ürünler hediye etti.
    
     Muhabir: Yusuf Okur / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER