CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan:

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan: -Güçlü kadın örgütleri, partilerini iktidara getirir. Biz de Anadolu Yollarında 7 Ayda 7 Bölge çalışmamızla iktidara doğru yol alıyoruz


HATAY (A.A) - CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Güçlü kadın örgütleri, partilerini iktidara getirir. Biz de Anadolu Yollarında 7 Ayda 7 Bölge çalışmamızla iktidara doğru yol alıyoruz dedi.
     Dokuzcan, partisinin il binasında yaptığı konuşmada, Anadolu Yollarında 7 Ayda 7 Bölge çalışması kapsamında 41 ile gittiklerini, bu kapsamda Hataya da geldiklerini söyledi.
     Partisinin kadın kollarının daha etkin ve güçlü hale gelmesi için iletişimi kuvvetlendirilmiş, dayanışmacı bir yapı oluşturmayı amaçladıklarını belirten Dokuzcan, şöyle devam etti:
     Eylül ayında başlattığımız Anadolu Yollarında 7 Ayda 7 Bölge çalışmasıyla şimdiye kadar 41 ili ziyaret ettik. Amacımız kadın kollarımızın daha etkin ve güçlü hale gelmesi, bölgelerde birbirleriyle daha sıkı bağları olan, sorunlar olduğunda anında haberleşebilen, iletişimi kuvvetlendirilmiş, dayanışmacı bir yapı oluşturmak. Bu süre içinde geriye baktığımızda gerçekten kadın kollarımızın etkin olduğunu görüyoruz. Şimdi emeğimizin ve sözümüzün daha görünür hale geleceği bir yapılanma ve örgütlenme içerisindeyiz. Bizler damla damla çoğalarak büyüyoruz. İktidara gelişin en temel noktası bundur. Güçlü kadın örgütleri, partilerini iktidara getirir. Biz de bu çalışmamızla iktidara doğru yol alıyoruz.
     Dokuzcan, şiddetin her geçen gün egemen olduğu coğrafyada, bunun dilini değiştiren tek şeyin kadın gücü olduğuna değinerek, şunları kaydetti:
     Ziyaretlerimiz sırasında farklı kadın gruplarıyla bir araya geldiğimizde bize söylenen tek bir şey var; Biz evlatlarımızın, çocuklarımızın ya da babalarımızın ölmesini istemiyoruz, biz barış istiyoruz. Bu sözün temsilcisi siz kadınlar olun. Biz bunu Akçakalede taziyeye gittiğimiz evlerde yaşadık, başka yerlerde de yaşadık. Dolayısıyla şiddetin her geçen gün egemen olduğu bu coğrafyada, bunun dilini değiştiren şey de kadın gücüdür. Biz güçlü, etkin, ne yaptığını bilen, kararlı bir kadın kolları yapısıyla önümüzdeki süreçte yerel, genel, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde üzerimize düşeni yapacağız.
    
     Muhabir: Lale Köklü - Emin Sansar / Salim Taş / Volkan Kaşik
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER