CHP Kayseri Milletvekili Kulkuloğlundan

CHP Kayseri Milletvekili Kulkuloğlundan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı


KAYSERİ (A.A) - CHP Kayseri Milletvekili Kulkuloğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile bir mesajı yayımladı.
     Kulkuloğlu, mesajında, 30 Ağustos zaferinin Türk Milleti için yeni bir sayfa olduğunu belirtti.
     Kulkuloğlu, Yüce Türk Milletinin, Ulu Önder Mustafa Kemal Paşanın liderliğinde başlattığı, ulusal kurtuluş savaşının zaferle taçlandırıldığı ve Türk Milletinin kaderinde yeni bir sayfanın açıldığı, şanlı bir zaferin bayramını kutluyoruz ifadelerini kullandı.
     Dünya milletler tarihine, Türk Milletinin esir edilemeyeceğini bu zaferle bir daha not düştüğünü vurgulayan Kulkuloğlu, şunları kaydetti:
     O günkü emperyalist güçler bu gün de ülkemizi bölmek ve parçalamak azim ve uğraşı içerisindelerdir. Kardeşi kardeşe kırdıran emperyalist komplolar hiç şüphe yok ki bir defa daha hüsrana uğrayacaklardır. Karanlığın en derin anı, şafağın sökmesine en yakın andır. Milletçe ülkemiz üzerinde oynanan oyunun bertaraf edilmesi ancak birlik ve beraberlik duygularımız içerisindeki azim va kararlılık mücadelemiz ile mümkün olacaktır. Kutsal vatanımızı tarihin en buhranlı dönemlerinde korumuş, Gazi Mustafa Kemal ve tüm silah arkadaşlarının aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyorum. Bu vesile ile milletimizin Zafer Bayramını kutlar ve esenlikler dilerim.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber CHP Kayseri Milletvekili Kulkuloğlundan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER