CHP Nevşehir İlçe Başkanlığından 19 kişi

CHP Nevşehir İlçe Başkanlığından 19 kişi istifa etti


NEVŞEHİR (A.A) - CHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özcan ve beraberindeki 16 yönetim kurulu üyesi ve 2 yedek üye, partilerindeki görevlerinden istifa etti.
     CHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Özcan, yaptığı yazılı açıklamada, İl Başkanı ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin 2 Haziran 2012 tarihinde yapılan il kongresinde kendilerini desteklemedikleri gerekçesi ile çalışmalarını engellemeye çalıştıklarını ileri sürerek, kendisi ile birlikte 17 asil, 2 de yedek üye olmak üzere topluca istifa ettiklerini belirtti.
     Özcan, il yönetiminin seçildikleri günden itibaren yerel ve ulusal sorunlarla ilgili çalışmasının bulunmadığını iddia ederek, şunları kaydetti:
     Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili hiçbir ön hazırlık yapılmamaktadır. Ancak bu arada bir kısım adaylar il yönetimi tarafından onay aldıkları gerekçesi ile kendilerini lanse etmektedirler. En son Merkez İlçe Yönetim Kurulumuzun çabaları ile Genel Başkan Yardımcımız Gökhan Günaydın ilimize davet edilmiş ve patates çiftçimizin sorunları ile ilgili çalışma düzenlenmiştir. Bu çalışma il yöneticileri tarafından büyük tepki ile karşılanmıştır. Her zaman olduğu gibi bu çalışma da engellenmeye çalışılmıştır. Yine yapılan Uğur Mumcu etkinliklerini biz düzenlememiz, Ankaradan konuk getirmemize rağmen Valiliğe sunulan program bizlere danışılma gereği duyulmadan değiştirilmiştir. Tüm bu yapılanlar yetmediği gibi İl Başkanımız il yöneticilerinin Merkez İlçenin görevden alınmaması halinde topluca istifa ederek yönetimi düşürmek istediğini bizlere beyan etmiştir. Bizler de hiçbir şekilde başarı sağlayamayacağına inandığımız bu anlayışın, yaşanan tarihsel süreçte başarısızlığına ortak olmamak, Nevşehirde bir yönetim kaosu yaşanıp, partimizin küçük düşmesini engellemek adına istifa kararı aldık.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber CHP Nevşehir İlçe Başkanlığından 19 kişi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER