CHP Tunceli Milletvekili Aygünün kaçırılması

CHP Tunceli Milletvekili Aygünün kaçırılması -AK Parti Tokat Milletvekili Yüksel: -Bir milletvekilinin kaçırılmış olması kabul edilemez


TOKAT (A.A) - AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, Bir milletvekilinin kaçırılmış olması kabul edilemez dedi.
     AK Parti Niksar İlçe Başkanlığınca Şöhretoğlu Düğün Sarayında düzenlediği iftar programında konuşan Yüksel, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygünün terör örgütü mensuplarınca kaçırılmasını kınadı.
     Ramazan ayını birlik ve beraberlik ile coşku içinde yaşarken, terör haberlerinin gelmesinin de üzüntü verici olduğunu belirten Yüksel, Terör örgütü mensuplarınca bir milletvekilinin kaçırılmış olmasını buradan kınamak istiyorum. Hiçbir vatandaşımızın kılına zarar gelmemesi için terörle mücadele devam ederken, terör örgütünün eylemlerine devam etmesi de şehit haberlerinin gelmesi de hepimizin yüreğini yakıyor. Bir milletvekilinin kaçırılmış olması kabul edilemez. Terör örgütü eylemlerine devam ederken, biz de hükümet olarak kararlılıkla terörle mücadelemizi devam ettiriyoruz dedi.
     AK Parti Tokat İl Başkanı Vekili Faruk Bal, katılımcıların Ramazan ayını ve Kadir Gecesini kutladı.
     AK Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız ise AK Parti olarak biz gücümüzü teşkilatımızdan alıyoruz. Teşkilatın birlik ve beraberliği, kadirşinaslığı, fedakarlığı ve insan onuruna, insanların vermiş olduğu emeğe sevgi, saygı çerçevesinde bugüne kadar yolumuza devam ettik diye konuştu.
    
     Muhabir: Recep Bilek / Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber CHP Tunceli Milletvekili Aygünün kaçırılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER