CHP Turgutlu örgütünden otopark uygulamasına karşı

CHP Turgutlu örgütünden otopark uygulamasına karşı kampanya


MANİSA (A.A) - CHP Turgutlu İlçe Başkanlığı, belediye tarafındın otoparkların bir süre önce ihalesi yapılarak özel şirkete devredilmesi uygulamasına karşı imza kampanyası başlatacak.
     CHP Turgutlu İlçe Başkanı Vahit Doğrucu, yaptığı yazılı açıklamada, hayata geçirilen uygulamadan vatandaşların rahatsız olduğunu ileri sürdü.
     Vatandaşların, özel şirkete devredilen otopark uygulamasındaki fiyatlandırma nedeniyle mağdur durumda olduklarını öne süren Doğrucu, şunları kaydetti:
     Araçların sürekli fotoğraflarının çekilmesi, aracın çekileceği tehditleri, park ücretlerinin vatandaşın karşısına vergi dairesinde karşılarına borç olarak çıkacağı şeklindeki söylentiler, bu otopark uygulamasının, vatandaş gözünde adeta soygun gibi tanımlanmasına neden olmaktadır. Bir kez daha görülmektedir ki, vatandaşlarımız Turgutlu Belediyesinin yanlış uygulamaları nedeniyle mağdur edilmektedir. Esnafımızın mağdur edilmesinden sonra, şimdi de araç sahipleri ve aracı olmayan vatandaşlar bile adeta isyan edercesine tepkili hale gelmiştir. Dolayısıyla bu durumda CHP olarak vatandaşlarımızın mağduriyetinin engellenmesine yönelik olarak, bu yanlış otopark uygulanmasının sona erdirilmesi ve ihalenin iptal edilmesi amacıyla önümüzdeki günlerde bir imza kampanyası başlatacağız.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber CHP Turgutlu örgütünden otopark uygulamasına karşı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER