Çiçek, Behzat Deresi üstündeki kavşak çalışmasını

Çiçek, Behzat Deresi üstündeki kavşak çalışmasını inceledi


TOKAT (A.A) - Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Behzat Deresi üstünde devam eden kavşak çalışmasını inceledi.
     Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmalı ile çalışmaları inceleyen Çiçek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gaziosmanpaşa Stadyumu arkasından geçen Behzat Deresinin 51 metrelik kısmının üzeri kapatılarak kavşak yapılması için başlatılan çalışmalarda sona yaklaşıldığını söyledi.
     Yakın zamanda kavşağı ve Gaziosmanpaşa Köprüsünü trafiğe açmayı planladıklarını ifade eden Çiçek, Buradaki çalışmanın tamamlanmasının ardından Behzat Bulvarını daha kullanışlı duruma getirmeyi istiyoruz. Çevre yolu bittikten sonra amacımız trafiğin en az yüzde 50sini Behzat Bulvarına kaydırmak. Şu anda bununla ilgili çalışmalar yürütüyoruz. Stadyum arkasındaki bu yola yeni bir kavşak yapılacak. Karşıyaka trafiği buradan çalışacak. Köprübaşında da buna ilişkin düzenlemeler yapacağız. Nasip olursa daha sonra Hıdırlık Köprüsünü araç trafiğine kapatarak yaya trafiğine açmayı planlıyoruz diye konuştu.
     Çiçek, Gaziosmanpaşa Köprüsü ve kavşak çalışmasının toplam 2 milyon 500 bin liraya mal olacağını sözlerine ekledi.
     Bu arada, Samsunda imal edilerek tırlarla Tokata getirilen 13-24 metre genişliğindeki ve 12-17 ton ağırlığındaki 36 kiriş yerine monte edilmeye başladı.
    
     Muhabir: Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Çiçek, Behzat Deresi üstündeki kavşak çalışmasını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER