Çiftçiye özel kart

Çiftçiye özel kart -TEBin, TÜSKOOP üyesi çiftçiler için ayrıcalıklı bankacılık hizmeti sunması için protokol imzalandı


MANİSA (A.A) - Türkiye Sulama Kooperatifleri Merkez Birliği (TÜSKOOP) ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) arasında birliğe bağlı sulama kooperatiflerine uygun komisyon oranlarında TEB Harman Pos Kart bağlanması ve üyelere ise faizsiz dönem imkanı ile TEB Harman Kart verilmesine ilişkin protokol imzalandı.
     Akhisar Ticaret Odasında gerçekleştirilen protokol törenine, Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz, Manisa Tarım İl Müdürü Hasan Çebi, Akhisar İlçe Tarım Müdürü Mehmet Akif Şenyürek ve TÜSKOOP Merkez Birlik Başkanı Halis Uysal ve Manisadaki sulama kooperatiflerinin başkanları katıldı.
     Törende konuşan TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz, TEB olarak, tarım sektörünün en büyük destekçileri arasında yer aldıklarını, TÜSKOOP ile imzalanan protokolün de bu çalışmaları kapsamında önemli bir adım olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
     Bu işbirliğiyle çiftçimizin tarımsal alanda temel ihtiyaçlar arasında yer alan su ve elektrik kullanımı için ödemelerini kolaylaştırmak amacıyla finansman desteği sunacağız. Üreticilerimizin, hasat vadeli zengin ürün yelpazemiz içinden ihtiyaçlarını en uygun şekilde karşılayacağını düşündükleri krediyi TEBden şimdi alıp, önümüzdeki yıl ödeyebilecekler. Bununla birlikte Harman Kart ile 4 ay sonra faiz ödemeden sulama ve elektrik ödemelerini yapabilecekler. İzmir, Aydın ve Manisa illerimizde başlatacağımız bu projeyi tüm Türkiyeye yaymak en büyük hedefimiz.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım / Halil Şahin
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Çiftçiye özel kart Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER