Çiftelerliler Derneğinden AK Parti İlçe Başkanlığına

Çiftelerliler Derneğinden AK Parti İlçe Başkanlığına ziyaret


ESKİŞEHİR (A.A) - Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği yönetim kurulu, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Atayı ziyaret etti.
     Dernek Başkanı Vedat Çeliker, Atayı ziyaretinde yaptığı konuşmada, gerçekleştirdikleri en son genel kurul sonrası yeni yönetimle yollarına devam ettiklerini belirterek, Çiftelerde çözüm bekleyen sorunlar bulunmaktadır. Bunları muhtelif yer ve zamanlarda dile getiriyoruz. Çözüm önerilerimizle katkı sağlamaya çalışıyoruz. Sıkıntılarımızın çözümü noktasında Sayın Vahap Atayı yanımızda görmekten mutluluk duyuyoruz dedi.
     Çiftelere el uzatan herkesle işbirliğine hazır olduklarını ifade eden Çeliker, Bu bağlamda dernek yönetimi ve Çiftelerliler olarak Sayın Vahap Ataya teşekkür ederiz. Eskişehirde ve Çiftelerde yaşayan tüm hemşehrilerimizi güç birliğine davet ediyorum. Onları yanımızda görmek, bizi mutlu edecek, gücümüze güç katacaktır diye konuştu.
     AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ata ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, derneğin yeni yönetim kurulunu tebrik etti, başarılar diledi.
     İnsanların doğdukları yerlere hizmet etme çabası içerisinde olmasını önemsiyor, onların her zaman yanında olduğumu bilinmesini istiyorum diyen Ata, Eskişehirde Çifteler ile ilgili üzerlerine düşen görevleri yapmaya hazır olduğunu ve Eskişehirin şirin ilçesi olan Çiftelerin daha fazla kalkınmasını istediğini ve üzerlerine düşen görevleri yapmaya hazır olduğunu söyledi.
     Ziyarette Dernek yönetim kurulu üyeleri Necdet Örs, Şenol Bıyık, Abdil Ateş hazır bulundu.
     (MUH-MRS)
<< Önceki Haber Çiftelerliler Derneğinden AK Parti İlçe Başkanlığına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER