Cilvegöz Sınır Kapısındaki patlama

Cilvegöz Sınır Kapısındaki patlama -Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Korkmaz: 5İ olay yerinde 8 kişinin öldüğü yönünde bilgi aldık


HATAY (A.A) - Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Adnan Korkmaz, Cilvegöz Sınır Kapısındaki patlamada, 5i olay yerinde olmak üzere 8 kişinin öldüğü yönünde bilgi aldıklarını söyledi.
     Korkmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın yaşandığı Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısına gitmek üzere yolda olduğunu ve bilgi almaya çalıştığını belirterek, patlamanın, Sınır Kapısının Suriye tarafına çıkıştaki alanın sağ tarafında park halindeki Suriye plakalı bir araçta meydana geldiğini söyledi.
     Patlama nedeniyle çevredeki araçların da yandığını ifade eden Korkmaz, 5i olay yerinde 8 kişinin öldüğü yönünde bilgi aldık. Çok sayıda yaralı var. Gümrük görevlisi 3 arkadaşımız da patlamadan etkilendi. Civarda hasar oluştu diye konuştu.
     Korkmaz, patlamanın meydana geldiği alanın, Suriyeye insanı yardım yapan derneklerin yardımlarının başka araçlara aktarılması için kullanıldığını belirterek, bu alanın son günlerde genellikle kalabalık olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Cem Genco
     Yayıncı: Osman Kurt
<< Önceki Haber Cilvegöz Sınır Kapısındaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER