Cimnastik

Cimnastik -Cimnastikçiler, Bulgaristanda kampa girecek -Bolu Ritmik Cimnastik Spor Kulübü sporcuları, bir haftalık kamp için Bulgaristana hareket etti


BOLU (A.A) - Bolu Ritmik Cimnastik Spor Kulübü sporcuları, bir haftalık kamp için Bulgaristana hareket etti.
     Ekim ayında yapılması planlanan Türkiye Ritmik Cimnastik Şampiyonası öncesinde 30 sporcudan oluşan kafile, Bulgaristanın Tırgovişte kentinde yapacakları hazırlık çalışmaları için yola çıktı.
     Kulüp antrenörü Sinem Türkdoğan, kafilenin hareketi öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bulgaristandan gelen sporcuların daha önce Boluda kamp yaptığını, kendilerinin de kardeş ülke gördükleri Bulgaristanda kamp yapacaklarını söyledi.
     Farklı ülkelerin sporcularıyla yaptıkları çalışmaların edinecekleri tecrübe açısından önemli olduğuna dikkati çeken Türkdoğan, Farklı ülkelerin takımlarıyla çalışırken farklı antrenman stilleri ve farklı kültürler sayesinde daha güzel çalışma ortamı oluşuyor. Ayrıca bu şekilde birbirimizle bağlantı sağlayacağız diye konuştu.
    
     -Aynı başarıları hedefliyoruz-
    
     Türkdoğan, Bolunun cimnastik açısından önemli bir merkez konumunda olduğunu belirterek, potansiyelin iyi değerlendirilmesi halinde başarılı sonuçlar alınabileceğini bildirdi.
     Türkiyede ritmik cimnastik branşının 2009 yılında yayılmaya başladığını anımsatan Türkdoğan, Suat hocamız, Murat Canbaş ağabeyimiz ve Göksu Üçtaş kardeşimiz, uzun yıllar süren yatırım sonucunda artistik cimnastik branşında büyük başarılara imza attı. Şimdi aynı çalışmayı biz uygulayarak, aynı başarıları hedefliyoruz. İnşallah biz de o yolda ilerlemeye çalışacağız dedi.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER