Cinayet zanlısı, teslim olmamak için direndi

Cinayet zanlısı, teslim olmamak için direndi -Orduda evinde tartıştığı kişiyi tabancayla öldürdüğü öne sürülen şüpheli, eşi ve kızını da yanına alarak teslim olmamak için direndi -Zanlı, özel harekat polislerinin 1 saat süren ikna


ORDU (A.A) - Orduda evinde tartıştığı kişiyi tabancayla öldürdüğü öne sürülen şüpheli, eşi ve kızını da yanına alarak teslim olmamak için direndi. Zanlı, özel harekat polislerinin 1 saat süren ikna çabaları sonunda gözaltına alındı
     Edinilen bilgiye göre, Salih Utku Işık (33), gece geç saatlerde Aydın Dnin Selimiye Mahallesindeki evine geldi. Burada henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma kavgaya dönüşünce Aydın D, tabancayla Işıka ateş etti.
     Işıkın ağır yaralandığı olayda evden gelen silah seslerini duyan vatandaşlar, polise haber verdi. Olay yerine gelen polisler ise zanlı Aydın D. direnince eve giremedi. Yanında eşi ve 10 yaşındaki kızı da bulunan şüpheli, eve yalnızca sağlık ekiplerinin girmesine izin verdi. Yaralı Salih Utku Işıka evde ilk müdahaleyi yapan sağlık ekibi, yaralıyı evden alarak ambulansa taşıdı.
     Şüpheli Aldın D. ise özel harekat polislerinin yaklaşık 1 saat süren ikna çabaları sonucu teslim olarak gözaltına alındı. Zanlının eşi ve kızı da olayla ilgili sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldüğü öğrenildi.
     Ordu Devlet Hastanesine kaldırılan Işık ise yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.
     Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu - Hayati Akçay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Cinayet zanlısı, teslim olmamak için direndi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER