Çinliler Türkiyede ilk kez her şey

Çinliler Türkiyede ilk kez her şey dahil konsepti ile tanıştı


ANTALYA (A.A) - Antalyada Corendon Turizm Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Presa di Finica Hotel, Türkiyede ilk kez Çinli turistleri her şey dahil konsepti ile ağırladı.
     Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, yaptığı yazılı açıklamada, grupları bünyesinde faaliyet gösteren Presa di Finica Hotelin bu yıl ilk etapta birkaç bin Çinli turisti ağırladığını belirtti.
     Çinli turistlerin yaşam alışkanlıkları gereği genellikle geleneksel butik tatil anlayışı ile tatil yaptıklarını bildiren Karaer, şunları kaydetti:
     Çinli turistleri Türkiyede ilk kez her şey dahil konsepti ile tanıştırdık. Yaz sezonu boyunca farklı yaş kategorilerinde Çinli turist gruplarını ağırlamaya devam edeceğiz. Son dönemlerde başta Çin olmak üzere, Uzak Doğu pazarına yönelik çalışmalar yapıyoruz.
     Karaer, kış turizminin hareketlendirilmesi açısından Çin pazarının önemli olduğunu vurgulayarak, gelecek yaz ve kış sezonları için şimdiden Çin pazarında faaliyet gösteren tur şirketleri ile kontrat yaptıklarını kaydetti.
     (MUH-HS)
<< Önceki Haber Çinliler Türkiyede ilk kez her şey Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER