Cizrede trafik kazası: 1 ölü, 3

Cizrede trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı -Görevden dönmekte olan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü personelini taşıyan aracın karıştığı kazada 1 personel öldü, 3ü yaralandı -Kazada hayatını kaybeden görevli Fırat Kızılkayanın


ŞIRNAK (A.A) - Cizre ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Şırnak Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne ait araçtaki 1 personel öldü, 3ü yaralandı.
     Edinilen bilgiye göre, Abdulselam Taşarın kullandığı Şırnak Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne ait 16 EL 275 plakalı araç, Kızılsu beldesinde hayvan küpeleme çalışmaları ve arazi incelemeleri yapan personel Fırat Kızılkaya (20), Lider Arı ve Görkem Kayayı alarak dönüşe geçerken Cizre-Şırnak karayolunun 27 kilometresinde plakası öğrenilemeyen bir araca arkadan çarptı.
     Kazada, sürücü Taşar ile araçtaki Kızılkaya, Arı ve Kaya ağır yaralandı. Yaralılar, Cizre ve Şırnak Devlet hastanelerine kaldırıldı. Ancak Cizre Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Kızılkaya tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
     Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
    
     -Van depreminden kurtulmuştu-
    
     Kazada hayatını kaybeden Fırat Kızılkayanın, Van depreminden sağ kurtulduğu ancak bazı aile bireylerini kaybettiği öğrenildi. 11 ay önce memur olarak Şırnaka atanan Kızılkayanın ölüm haberini alan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ahmet Yıldız ile Cizre Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ayhan Buğday ve kurum personeli hastaneye geldi.
     Kızılkayanın öldüğünü öğrenen bazı mesai arkadaşlarını müdürler Yıldız ve Buğday sakinleştirmeye çalıştı. Acı haber, Kızılkayanın babasına Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yıldız tarafından verildi. Kızılkayanın cenazesi, otopsi işleminin ardından Cizre Belediyesine ait cenaze arabası ile toprağa verilmek üzere memleketi Vana gönderildi.
    
     Muhabir: Abidin Yel / Sema Kaplan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Cizrede trafik kazası: 1 ölü, 3 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER