Çocukların gösterisi ilgi gördü

Çocukların gösterisi ilgi gördü


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Valiliği koordinasyonunda ve Devlet Planlama Teşkilatının finansörlüğü ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin 1. Çocuk Sanat Merkezi SODES Projesi öğrencileri, düzenledikleri özel programda hünerlerini sergiledi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Çocuk Sanat Merkezi atölyeleri ve kurslarında verilen eğitimin sonunda Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Salonunda düzenlenen programa Gaziantep Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Settar Çanlıoğlu, Cengiz Ağar, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sema Marangoz, çocuk sanat merkezinde eğitim alan çocuklar, eğitmenleri veliler ve çok sayıda davetli katıldı.
     SODES Projesi kapsamında eğitim alan 06-16 yaş grubundaki çocuklar; gitar, keman, modern dans, bale, çocuk tiyatrosu, modern dans, fotoğraf, spor dallarında aldıkları eğitimlerin ürünlerinden örnekler sergilediler. Çocuklar tarafından yapılan resim, ebru, mozaik, seramik, heykel, el sanatları çalışmaların da sergilendiği el emeği ürünler geceye katılanların beğenisini kazandı.
     Çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlayan performansların sergilendiği program, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sema Marangoz tarafından Çocuk Sanat Merkezi eğitmenlerine çiçek takdim edilmesi ve minik öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Çocukların gösterisi ilgi gördü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER