ÇOMÜden kısa kısa

ÇOMÜden kısa kısa -Rektör Laçiner, Objektif Bakış Gazetesini ziyaret etti


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, Objektif Bakış Gazetesini ziyaret etti.
     Laçiner, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükriye Aras Hisar, Basın Halkla İlişkiler Koordinatörü Öznur B. Doğangün ile gazetenin Yazı İşleri Müdürü Sema Acar ile görüştü.
     Prof. Dr. Laçiner, yerel gazetelerin içerikleriyle birlikte güçlenmesini temenni ettiklerini ifade ederek, İletişim Fakültesinin bu anlamda yerel basını güçlendireceğini söyledi.
     Yeni dönemde gazetede yapacakları yenilikler hakkında bilgi veren Acar ise Çanakkalede nüfusa oranla çok sayıda gazete olduğunu, okuyucu kitlesinin seçici davranmasının gazetelerdeki kaliteyi artıracağını kaydetti.
    
     -Yrd. Doç. Dr. Taşkının projesine TÜBİTAKtan destek-
    
     ÇOMÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Çiğdem şahin Taşkının projesine TÜBİTAKTan destek geldi.
     ÇOMÜ Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Taşkının Aktif Öğrenme Ortamlarında Öz ve Akran Değerlendirmenin Öğretmen Adaylarının Profesyonel Gelişimine Etkisi başlıklı projesi TÜBİTAK tarafından desteklendi.
    
     -Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Caner, Bayramiç MYOyu ziyaret etti-
    
     ÇOMÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Caner, Bayramiç Meslek Yüksekokulunu (MYO) ziyaret etti.
     Caner ile Prof. Dr. Cengiz Ataşoğlu, Doç. Dr. Emin Yılmaz, Doç. Dr. Zeki karaca, Yrd. Doç. Dr. İbrahim Türkyılmaz, araştırma görevlileri Seçkin Aday ve Rıza Temizkanın da katıldığı ziyarette, Bayramiç MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Karabayır, konuklarına derslikler, laboratuvarlar, uygulama alanları, kütüphane ve sosyal alanlar hakkında bilgi aktardı.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber ÇOMÜden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER