ÇOMÜ YADYOda Asistan Öğretmenlik projesi

ÇOMÜ YADYOda Asistan Öğretmenlik projesi


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Yabancı Diller Yüksekokulunda (YADYO) hayata geçirilen asistan öğretmenlik projesi öğrencilerden ilgi görüyor.
     Proje kapsamında hazırlık sınıfı öğrencileri hem İngilizce öğrendiklerini pekiştirme fırsatı yakalıyor hem de Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği öğrencileri, mesleklerine başlamadan öğretim deneyimine sahip oluyor.
     Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Bayraktar, YADYOnun hazırlık eğitimi olan tüm bölümlerin öğrencilerine bir yıllık sürede dil öğretmeyi amaçladığını belirterek, Bu amaç doğrultusunda çeşitli projelerle öğrencilerimizin dil öğrenimine katkıda bulunduk ve bulunmaya da devam edeceğiz dedi.
     Proje sorumlusu okutman Dr. Kürşat Cesur ise proje sayesinde öğretmen adaylarının okul deneyimi ve öğretmenlik uygulaması derslerinden önce küçük de deneyimine sahip olacaklarını ifade ederek, Bölümlerinde öğrendikleri pedagojik bilgilerle alan bilgilerini gerçek sınıf ortamında ilişkilendirip, hazırlık öğrencilerine de katkıda bulunacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber ÇOMÜ YADYOda Asistan Öğretmenlik projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER