Çorumdaki gölette boğularak ölen 4 kişi

Çorumdaki gölette boğularak ölen 4 kişi -Pikniğe giden ailenin içinde bulunduğu kamyonetin gölete düşmesi sonucu boğulan baba ve 2 oğlu İskilipte, aileye yardım etmek isterken boğulan diğer kişi ise Seydim Beldesinde toprağa veri


ÇORUM (A.A) - Pikniğe giden ailenin içinde bulunduğu kamyonetin gölete düşmesi sonucu boğulan baba ve 2 oğlu İskilipte, aileye yardım etmek isterken boğulan diğer kişi ise Seydim Beldesinde toprağa verildi.
     Merkeze bağlı Seydim beldesindeki gölette boğularak ölen Hacı Veli Zeren (30), çocukları Musab Bera (6) ve Turan Zeren (3) ile Halil Özçiftçinin (33) cesetleri aileleri tarafından Çorum Devlet Hastanesi morgundan alındı. Baba ile iki oğlunun cenazeleri İskilip İlçesi Ulu Camine götürüldü.
     Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı ile baba ve iki oğlu Hacıkarani Mezarlığında toprağa verildi.
     Cenazeye ailenin yakınlarının yanı sıra, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Çorum Valisi Nurullah Çakır, AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, İskilip Kaymakamı Mehmet Yılmaz, İskilip Belediye Başkanı Numan Sezer, İl Sağlık Müdürü Turgay Happani, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Halil Özçiftçinin cenazesi ise Seydim Beldesinde aile kabristanlığında defnedildi.
     Dün Çorumda pikniğe giden ailenin, içinde iki çocuğunun bulunduğu kamyonetinin gölete düşmesi sonucu çocuklar ile onları kurtarmaya çalışan babaları ve bir kişi boğulmuştu.
    
     Muhabir: Coşkun Akkoca / Esma Aygün / Ercan Dilaver
     Yayıncı: J.Jale Müminoğlu
<< Önceki Haber Çorumdaki gölette boğularak ölen 4 kişi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER