Çorum Valisi Çakırdan veda ziyaretleri

Çorum Valisi Çakırdan veda ziyaretleri


ÇORUM (A.A) - Rize Valiliği görevine atanan Vali Nurullah Çakır, veda ziyaretini sürdürüyor.
     İlk olarak Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcüyü makamında ziyaret eden Vali Çakır, görev yaptığı 2 yılı aşkın süre boyunca belediyenin çalışmalarına şahitlik ettiğini ve belediye ile uyum içinde çalıştıklarını söyledi.
     Çakır, Çorum Belediyesinin gerek çevre duyarlılığına yönelik faaliyetleri gerekse sosyal ve kültürel etkinlikleriyle örnek bir belediyecilik yaptığını belirtti.
     Çorumun gelecekte daha iyi yerlerde olacağına inandığını vurgulayan Çakır, Hükümetin önemsediği kentsel dönüşüm projesi ilimizde de devam ediyor. Gönlümüzden geçen ancak hayata geçirilemeyen Valilik önüne meydan projesinin bizden sonra devam etmesini diliyoruz. Çalıştığım süre içinde bir parlamenter olarak desteğini esirgemeyen belediye başkanımıza teşekkür ediyorum dedi.
     Belediye Başkanı Külcü ise, 2 yıl 2 ay boyunca Vali Çakır ile uyum içinde çalıştıklarını ve bunun kente yapılan hizmetlere yansıdığını söyledi.
     Çakırın arkasında hoş bir seda bıraktığını ifade ede Külcü, Bir protokol ilişkisinden çok kimi zaman ağabey kardeş olduk. Yıllar sonra belki Çoruma sizin de bizimde yaptığımız hizmetler unutulur ancak kişiliğiniz, samimiyetiniz unutulmayacaktır diye konuştu.
     Öte yandan Çakır, Çorum Ticaret ve Sanayi Odasına da (ÇTSO) veda ziyaretinde bulundu.
     ÇTSOnun kurumsallaşmış kimliğiyle kentin en önemli temsilcilerinden olduğunu ifade eden Çakır, kent için desteğini esirgemeyen iş adamlarına teşekkür etti.
     ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ise Çakırın kentten erken ayrıldığını belirterek, Bizim için erken bir atama oldu. Ancak bizler sizinle 15 yıl da çalışsaydık doyamazdık. Rizede üstümüze düşen bir vazife olduğunda bizler hazırız. Rizenin sizin için hayırlı bir görev yeri olmasını diliyoruz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Çorum Valisi Çakırdan veda ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER