Çözüm süreci

Çözüm süreci -BDP Genel Başkan Yardımcısı Kışanak: -"Bu kadim topraklarda yaşayan Kürtleri, Arapları, Türkleri ve kendisine insanım diyen herkesi, yan yana durarak barışa ve çözüme hizmet etmeye davet ediyoruz" (Fotoğraf


ŞANLIURFA (A.A) - BDP Genel Başkan Yardımcısı Gültan Kışanak, "Bu kadim topraklarda yaşayan Kürtleri, Arapları, Türkleri ve kendisine insanım diyen herkesi, yan yana durarak barışa ve çözüme hizmet etmeye davet ediyoruz" dedi.
     Kışanak, Siverek spor salonunda partililere hitaben yaptığı konuşmada, barışı her kesimin istediğini belirterek, sorunların demokratik yollarla çözüme kavuşturulacağına inandıklarını söyledi.
     İnsanların akıllarında sürece ilişkin birçok soru bulunduğunu bildiklerini ifade eden Kışanak, "Sorularımız var diye demokratik yürüyüşümüzü durduramayız, yavaşlatamayız" dedi.
     Kışanak, akan kanın durması ve ülkeye demokrasi ile özgürlük gelmesini istediklerini dile getirdi.
    
     -"Güçlü bir destek bekliyoruz"-
    
     Kışanak, kent merkezindeki Ahmet Bahçıvan İş Merkezi önünde gerçekleştirilen mitingde ise Şanlıurfadan çözüm sürecine güçlü bir destek beklediklerini belirterek, "Bu kadim topraklarda yaşayan Kürtleri, Arapları, Türkleri ve kendisine insanım diyen herkesi, yan yana durarak barışa ve çözüme hizmet etmeye davet ediyoruz" şeklinde konuştu.
     Çözümün asıl iradesinin tüm Türkiye olduğunu vurgulayan Kışanak, süreçte gelinen noktadan sonra parlamentodaki partilere daha fazla görev ve sorumluluk düştüğünü kaydetti.
    
     Muhabir: Şükrü Dolaş - Halil Fidan / Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER