Çözüm süreci

Çözüm süreci -Memur-Sen Siirt Şube Başkanı Özyeşil: -"Çözüm sürecini destekliyoruz"


SİİRT (A.A) - Sen Siirt Şube Başkanı Beşir Özyeşil, çözüm sürecini desteklediklerini bildirdi.
     Özyeşil, yaptığı yazılı açıklamada, çözüm sürecinin olumlu sonuçlanacağına dair kanaat ve beklentinin kısa süre içerisinde yüzde 60ların üzerine çıktığını belirtti.
     Doğru ve şeffaf bilgilendirme sürecinin kararlılıkla işletilmesi, bilgi kirliliğine izin verilmemesi, eleştiri ve tepkilere karşı sakin bir üslubun belirlenmesi ve çözüme yönelik olarak milletle buluşmaların devam ettirilmesi halinde mevcut desteğin daha da artacağına inandığını kaydeden Özyeşil, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     "Çözüm sürecini destekliyoruz. Memur-Sen Konfederasyonu olarak, çözüm sürecinin olumlu sonuçlanması, kan ve gözyaşının durması, ülkemizin küresel aktör hedefinin önündeki bir engelin daha kalkması için Antalyada başkanlar kurulumuzun aldığı kararlar doğrultusunda milletimizle buluşma programlarının sayısını ve içeriğini zenginleştirerek devam ettirmekte kararlıyız. Bu noktada çözüm sürecindeki kırmızı çizgilerimiz şehit yakınları ve gazileri incitmemek, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüdür. Çözüm sürecinin milletimizin beklentisi doğrultusunda sonuçlanması halinde Türkiye sadece terör sorunundan kurutulmayacak terörü besleyen bataklık kuruyacak ve terörle mücadeleye harcanan kaynak ve enerji Türkiyenin büyümesi ve refahına aktarılacaktır."
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / İbrahim Yakut
     Yayıncı: Necdet Doğruyol

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER