Çözüm süreci

Çözüm süreci -Memur-Sen Genel Başkanı Gündoğdu: "İstiklal Marşımız bu milletin mutabakat metnidir. Bayrağımız, Türklerle Kürtlerin ortak kanını temsil eder"


KARS (A.A) - Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı ve Akil İnsanlar Heyeti Marmara Bölgesi Grubu üyesi Ahmet Gündoğdu, "İstiklal Marşımız bu milletin mutabakat metnidir. Bayrağımız, Türklerle Kürtlerin ortak kanını temsil eder" dedi.
     Memur-Sen İl Temsilciliğinde, basın açıklaması yapan Gündoğdu, sürecin önemine değinerek, çözüm süreciyle milletin devletiyle bütünleştiğini söyledi.
     Vatanın bölünmez bütünlüğünün herkes için olmazsa olmazların başında geldiğini belirten Gündoğdu, şunları kaydetti:
     "İstiklal Marşımız bu milletin mutabakat metnidir. Bayrağımız, Türklerle Kürtlerin ortak kanını temsil eder. Vatan, bayrak üzerinden slogan atanlar, bu projeyi bölme projesi olarak görüyorlar. Bu bölünme projesi değildir. Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tek millet, tek bayrak, tek vatan sloganını onlardan daha güçlü seslendiriyor. Bu süreç tarihi bir fırsattır. Bu proje bütünleşme projesidir. Hor görüden, hoşgörüye geçme projesidir. Bunun için devletin, hükümetin, meclisin, milletin, sivil toplum örgütlerinin üzerine düşeni yapması sürecidir."
    
     Muhabir: Musa Hazırbulan / Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Yücel Velioğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER