Çözüm süreci

Çözüm süreci -TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Üstün: -"PKK olayı biterse, biz de biteriz diye endişe ediyorlar. Terör bittikten sonra, Türkiyede Allahın izniyle o marjinal gruplar da bitecektir" (Fotoğr


SAKARYA (A.A) - TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün, "PKK olayı biterse, biz de biteriz diye endişe ediyorlar. Terör bittikten sonra, Türkiyede Allahın izniyle o marjinal gruplar da bitecektir" dedi.
     Üstün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çözüm sürecini her yerde anlatacaklarını belirterek, desteğin süratle artacağına inandığını söyledi.
     Hiç kimsenin ülkeyi karıştırmaya kalkışmaması gerektiğini vurgulayan Üstün, eski devirlerin geride kaldığını, buna fırsat vermeyeceklerini kaydetti.
     Türkiyenin demokratik hukuk devleti olduğuna dikkati çeken Üstün, "Türkiye, gerçekten bir beladan kurtuluyor. PKK olayı biterse, biz de biteriz diye endişe ediyorlar. Terör bittikten sonra, Türkiyede Allahın izniyle o marjinal gruplar da bitecektir" şeklinde konuştu.
     Üstün, 11 yıldır siyaset yaptıklarını, insana hizmet etmenin kolay olmadığını anlatarak, şunları dile getirdi:
     "Onlar bu zamana kadar vatan, bayrak dediler, oy değiştirmeye çalıştılar ama kendi belediyelerinin pislik götürdüğünü gördük. Kendilerine oy veren vatandaşlar, hizmet talep edecek. Hadi bakalım sana oy verdim, karşılığını ver diyecek. Hizmet yapamadıkları için tarihten silinip gidecekler. Onların bütün telaşı, endişesi bu ama bunlara pabuç bırakmayacağız.
     Bu süreci selametle yürütmekte kararlıyız."
    
     Muhabir: Enes Duran - Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER