ÇÜ kavşağında yol düzenlemesi

ÇÜ kavşağında yol düzenlemesi


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Çukurova Üniversitesi kavşağında yol genişletme çalışması yapıldığı bildirildi.
     Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Akıllı Dokunuş Projesi kapsamında kavşakları yeniden düzenlediklerini, yeni bulvarlar açtıklarını, trafiğin rahatlaması için 18 köprü yaptıklarını belirterek, Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerinde bugüne kadar gerçekleşen uygulamalarla trafik oldukça rahatladı ifadesini kullandı.
     Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) kavşağı ve Mithat Özsan Bulvarını genişletme çalışmasının devam ettiğini ifade eden Aldırmaz, şunları kaydetti:
     Bilindiği üzere bu bulvar ve kavşak Çukurova Üniversitesi, Balcalı Hastanesi, Baraj seddesi ile PTT Evleri Yeşil Bulvarı tercih eden araç sürücülerinin yoğun olarak kullandığı bölgedir. Burası yapılırken, günümüz araç trafiğine göre planlanmadığı için zaman zaman tıkanmalar meydana gelmekteydi. Mithat Özsan Bulvarındaki genişletme çalışmalarımız ve kavşak uygulamamız tamamlandıktan sonra trafik sorunu tamamen ortadan kalkacaktır.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber ÇÜ kavşağında yol düzenlemesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER