CÜ Öğrenci Konseyinden AK Parti Sivas

CÜ Öğrenci Konseyinden AK Parti Sivas İl Başkanı Kuruya ziyaret


SİVAS (A.A) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Öğrenci Konseyi, AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuruyu makamında ziyaret etti.
     AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Kuru, yaptığı konuşmada, öğrenci konseyinin başarılı çalışmalara imza attığını belirtti.
     Konseyin yoğun aktivitelerini ilgiyle takip ettiklerini ifade eden Kuru, CÜde artık aktif bir konseyin olduğunu vurguladı. Harçların kaldırılmasına ve parasız eğitime de değinen Kuru, Sadece yüksek öğretim değil, ana sınıflarından başlayarak eğitimde her alanda ciddi yatırımlar yapıldı ifadelerini kullandı.
     Derslik ve öğretmen sayılarının artırıldığını belirten Kuru, Başbakanımızın 444, benim dört dörtlük bir eğitim olarak adlandırdığım yeni düzenlemeler ise devrim niteliğinde değerlendirmesinde bulundu.
     Kuru, üniversiteler ve üniversite öğrencileri için yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi.
     CÜ Öğrenci Konsey Başkanı Zübeyir Ömer Karakaya ise harç sıkıntısı yaşadıklarını ve durumu Başbakan Recep Tayyip Erdoğana ilettiklerini belirterek, Bu talepler Bakanlar Kurulunda da görüşüldükten sonra olumlu karşılandı. Üniversitelerde birinci öğretimde ve açık öğretimlerde harçlar kaldırıldı. Bununla ilgili Sayın Başbakanımızın Sivastaki temsilcisi olan başkanımız Burhanettin Kuruyu ziyaret ederek teşekkürlerimizi iletmek istedik ifadelerini kullandı.
     Karakaya ve beraberindekiler, öğrenciler için yapılan çalışmalarından dolayı AK Parti hükümetine teşekkür etti.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber CÜ Öğrenci Konseyinden AK Parti Sivas Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER