Çubukta asayiş

Çubukta asayiş


ANKARA (A.A) - Çubukta, ev sahibini rehin alarak hırsızlık yapan, ardından otomobil çalarken suç üstü yakalanan bir kişi tutuklandı.
     İddiaya göre, Çubukun Atatürk Mahallesinde Basiret Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın 2. Katına gelerek zili çalan zanlı E.Ç (30), kapıyı açan ev sahibi E.P. (24) isimli kadını kuru sıkı tabanca ve bıçak ile etkisiz hale getirdi.
     E.Pyi kuru sıkı tabanca ve bıçak ile korkutarak kendisine zarar vermeyeceğini ve evdeki altın ile paraları alıp çıkacağını söyleyen zanlı E.Ç, evden 170 TL para ile altın bir kolyeyi aldı. Bu sırada ev sahibi kadının, hırsızın bir anlık dalgınlığından faydalanıp balkona çıkarak yardım istemesi üzerine zanlı E.Ç, evden kaçtı.
     Daha sonra aynı zanlı Sanayi Caddesinde park halindeki 06 DF 6969 plakalı A.Öye (53) ait otomobili çalmaya çalışırken polis ekipleri tarafından suç üstü yakalandı.
     Zanlının üzerinde yapılan aramada, kuru sıkı tabanca, ekmek bıçağı, altın kolye ve 170 TL paraya el konuldu.
     Zanlı E.Ç., emniyetteki sorgusunda, Pursaklar ilçesinde bulunan bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalıştığını ve kredi kartlarına olan borçlarını ödeyemediği için bunalıma girdiğini söyleyerek, pişman olduğunu belirtti.
     Emniyetteki sorgulaması tamamlanan zanlı, çıkarıldığı mahkemece gasp ve yağma iddiası ile tutuklanarak Sincan Kapalı Cezaevine gönderildi.
     (HY-BİL)

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER